Pavlos Georgiadis
Formaggi, olive e olio greci
Video table of contents
- Pavlos Georgiadis, curriulum vitae
- Il ritorno in patria, l'amata Grecia
- Makri, non solo olive, Terra Madre
- La biodiversità per combattere la crisi
- I capperi di Sifnos
- Formaggio di Samotraki
- Naxos un'isola di sapori
- Kopalisti il formaggio di Mykonos
- Coltivare la terra è come creare contanti
- La Tracia ,una terra ponte tra due continenti
- Duemila anni di storia e tradizioni
- Una battaglia per illuminare i contadini
Interview information
Country: GR
City: Alessandropoli
Altitude: 11m s.l.m.
Pavlus Georgiadis
Date of birth: 10-08-1981
City: Alessandropoli
School: University
Profession: Teacher/Professor
Languages: Inglese
Document by: Entoni Rasku
Video by: Luca Percivalle
Created: 24-10-2014
Questo video fa parte del seguente archivio
Terra Madre
Terra Madre
The archive collects the experiences of the world’s various societies, music and traditions of the food community who meet in Turin every two years to share experiences and knowledge. The archive illustrates the lives of farmers, fishermen, breeders, producers who participated in the worldwide network “Terra Madre (Mother Earth”)”. The interviews highlight the connections between traditional products and the place where they live. Research promoted by the University of Gastronomic Sciences and Slow Food.