
Francesco Bagna
La cipolla rossa di Breme
Video table of contents
- Presentazione
- Coltivazione della cipolla rossa di Breme è una tradizione famigliare
- Da 30 a 700 quintali di raccolto
- L'esperienza dei nonni nella coltivazione
- Zuppa e frittata di cipolle, cipolle e nervetti
- La cipolla rossa di Breme è dolce e digeribile
- Il futuro: siamo in 10 a coltivarlo e 5 hanno più di 70 anni
Interview information
Country: IT
Region: Lombardia
City: Breme
District: PV
Altitude: 101m s.l.m.
Wikipedia: https://it.wikipedia.org/wiki/Breme
Francesco Bagna
Year: 1954
City: Breme
Languages: Italiano
Document by: Luca Percivalle
Video by: Alice Deboli
Created: 15-05-2013
Questo video fa parte del seguente archivio
Study trips of the University of Gastronomic Sciences
Study trips of the University of Gastronomic Sciences
The archive collects the documentations from study trips which involve the students of the University of Gastronomic Sciences. Film documents recorded by students show the places, people, companies and gastronomical cultures encountered in various areas of the world through the eyes, voices and sentiment of witnesses that students met during their study trip. Archive promoted by the University of Gastronomic Sciences.