
Ales Winkler
Slovenia and sustainable tourism
Ales Winkler è produttore di formaggio di origine Slovena che sceglie di trasferirsi in Istria per lavoro. Ha deciso negli anni 90 di trasferirsi dalla città alla campagna e cambiare vita. La produzione del formaggio è una passione che si è trasformata in un lavoro. Una passione che scoprendo il turismo sostenibile porterà sviluppo al territorio.
Video table of contents
Interview information
Country: HR
Region: Istria County
City: Krnica, Marčana
Wikipedia: https://it.wikipedia.org/wiki/Istria
Ales Winkler
Year: 1964
City: Lubiana (Slovenia)
School: University
Profession: Self-employed
Languages: Italiano
Document by: Filippo Casè, Entoni Rasku
Video by: Gianluca Bitelli
Created: 23-04-2017
Questo video fa parte del seguente archivio
Study trips of the University of Gastronomic Sciences
Study trips of the University of Gastronomic Sciences
The archive collects the documentations from study trips which involve the students of the University of Gastronomic Sciences. Film documents recorded by students show the places, people, companies and gastronomical cultures encountered in various areas of the world through the eyes, voices and sentiment of witnesses that students met during their study trip. Archive promoted by the University of Gastronomic Sciences.