
Enrico Cauda
Un viticoltore di Santo Stefano Roero
Video table of contents
- Da progettista meccanico a produttore di vino
- L'associazione
- Il nostro approccio: massima sostenibilità e niente chimica
- Il Roero è vicino a Torino e si vendeva vino sfuso
- Abbiamo fatto quello che ci piaceva cercando la qualità
- Aziende storiche e aziende nuove: no contrapposizione ma evoluzione
- Fiere e degustazioni per farci conoscere
- I nostri errori
- Poche vendite in zona, è più
- Local, la bottega
- Abbiamo iniziato con vigne vecchie di famiglia o in affitto da anziani agricoltori
- L'associazione
- Produrre il massimo utilizzando meno energia possibile
- La vinificazione
Interview information
Country: IT
Region: Piemonte
City: Santo Stefano Roero
District: CN
Altitude: 330m s.l.m.
Enrico Cauda
Profession: Farmer
Languages: Italiano
Document by: Luca Percivalle, Entoni Rasku
Video by: Margherita Bacci, Marta Carrera
Created: 12-02-2016
Questo video fa parte del seguente archivio
Producers “Local Bra - Artisan Food Store"
Producers “Local Bra - Artisan Food Store"
Producers from “Local” do not settle for supplying of this original store located in the historical centre of Bra (with their products), but they enjoy for a constant relationship with the locals of this small public area in order to spread awareness and information about the necessity to build a more conscious relationship with the food we eat every day. Environmental and social sustainability, food quality and territoriality are the values that most frequently emerge from the stories of these proud farmers, breeders, brewers, and food artisans. Research promoted by the University of Gastronomic Sciences and Local Bra.